Zelena zelenjava in meso

Objavljeno: 15.02.2018

Na še toplo zelenjavo dodam kocko masla, ki se stopi in zagotovi hranila ter odličen okus zelenjave:

  1. Brstični ohrovt, špinača in piščančji medaljončki ter solata,
  2. Popečen avokado in panirani piščančji zrezki v jajcu in mandljevi moki ter solata,
  3. Brstični ohrovt, popečen avokado in govedina iz juhe ter solata,
  4. Popečen avokado in piščančja drobovina ter solata,
  5. Brstični ohrovt in svinjski vrat ter solata,
  6. Popečen avokado in svinjska rebra ter solata,
  7. Popečen avokado in piščančje perutnice ter solata motovilca in stročjega fižola,
  8. Brstični ohrovt in naravni piščančji zrezki,
  9. Brstični ohrovt in svinjski zrezki ter solata iz rukole.

Pa dober tek!